Joey’s Challenge

Ben jij in het bezit van een JOEY’S sport t-shirt, trainingspak of sportbroek? Dan is dit jouw kans om kans te maken op drie maanden gratis sporten bij Joey’s Judoschool. Stuur jouw actiefoto van Judo, kickboksen, Jiu-jitsu of bootcamp en stuur deze naar joey@joeys-judoschool.nl. Het liefst met een effen, lichte achtergrond en natuurlijk met jouw Joey’s sportshirt, pak of broek aan! Een aantal foto’s zullen gebruikt worden voor mijn website. Are you up for the challenge? Een foto insturen kan tot 20 augustus, er wordt één winnaar gekozen.

Officiële ‘go’ voor sporten voor volwassenen

Eindelijk is het zover, de contactsporten zoals judo, bokspaaltraining & kickboksen mogen weer binnen plaatsvinden. Bij uitzondering is de 1,5 meter afstand niet van toepassing tijdens deze lessen (dit geldt ook voor volwassenen). Buiten de lessen is de 1,5 meter afstand nog wel overal van toepassing en douchen en omkleden mag nog niet bij de sportclub.

Dat gezegd hebbende ben ik blij jullie weer binnen te mogen verwelkomen, aangezien de Nederlandse zomer niet altijd droog blijkt te zijn. Al enige tijd zijn we enthousiast van start gegaan met de sportlessen voor kinderen, het wordt tijd dat nu ook de volwassenen hun spieren weer aan het werk zetten!

Nog geen lid? Dit is jouw kans om er een fitte zomer van te maken en meld je aan voor een gratis proefles!

Verklaring van het RIVM

“Wanneer mag tijdens het sporten nou precies de 1,5 meter losgelaten worden? In principe geldt de 1,5 meter afstand ook voor volwassen sporters. Alleen wanneer dit de normale sportbeoefening in de weg staat, kan tijdelijk de 1,5 meter afstand losgelaten worden. Dit geldt bijvoorbeeld voor sporten als judo, maar ook voor voetbal of hockey. Voor sporten waarvoor de 1,5 meter afstand geen belemmering is, blijft de maatregel van kracht. Dit geldt ook voor alle activiteiten buiten het normale spelcontact om, zoals de warming-up, de teambespreking of de nazit in de kantine.” Bron: RIVM

Voor de jongste powerhouses

Junior bootcamp is een parcours voor jonge waaghalzen: Leer jouw kinderen doorzetten en laat ze conditie opbouwen. Deze veelzijdige training gaat van start vanaf zaterdag 4 juli om 11:30 – 12:15u. Met de heerlijke zomerse temperaturen vinden deze lessen buiten plaats.

Is jouw zoon of dochter toe aan een nieuwe sportieve uitdaging? Meld je aan en ervaar zelf hoe intensief junior bootcamp kan zijn!

Ontdek het junior bootcamp parcours

Tuimelboksen actie

 Meld je nu aan voor de nieuwe les tuimelboksen van woensdag 17-06 en ontvang een gratis set bokshandschoenen. Deze actie geldt alleen voor deze eerste les, dus meld je gauw aan! Vul het contactformulier onderaan de site in om jouw plek te reserveren.

Tuimelboksen is de manier voor jouw zoon of dochter om kennis te laten maken met kickboksen op jonge leeftijd. De deelnemers leren basistechnieken op een leuke manier.

De lessen zullen op woensdag van 16:45 tot 17:30u zijn. Alleen bij de eerste les krijgen mensen die zich aanmelden een gratis set bokshandschoenen.

Zaterdag 16 mei eerste tuimeljudo les!

Aankomende zaterdag is het eindelijk zo ver, de eerste tuimeljudo les op zaterdag. Na een leuke en succesvolle groep op maandag onder leiding van juffrouw Maaike gaan we nu ook op zaterdag starten met meester Nigel.

Tuimeljudo is voor judoka’s van 3 t/m 5 jaar oud. Door middel van spelvormen leren de kinderen op jonge leeftijd al valbreken en judorollen.

Ken je een geïnteresseerde tuimel? Er zijn nog een paar plekjes!

Zaterdag 16 mei van 10:00 – 10:45u is de eerste les!

Buiten trainen is een succes!

Met dit heerlijke weer buiten trainen, we zouden het haast overwegen om er een standaard van te maken!

En dan gisteravond komt het nieuws dat we vanaf 11 mei ook weer met de volwassenen buiten op 1.5 meter mogen trainen, dan kunnen we gewoon alles weer!

Het tuimeljudo (3 t/m 5 jaar oud), jeugd judo, jiu-jitsu en jeugd kickboksen was alweer in volle gang, van de kickboks- en bokspaal groepen voor volwassenen maken we gewoon techniek en bootcamp lessen waardoor we weer voor alle groepen wat kunnen bieden!

Vanaf vandaag trainen in de buiten lucht!

Yes! Vanaf vandaag trainen we weer in de buiten lucht, met de jeugd t/m 18 jaar waarbij ze vanaf 12 jaar de 1.5 meter strikt hanteren.

We zijn wel een beetje afhankelijk van het weer, daarom hebben we een nieuw communicatiemiddel. Tot maximaal 1 uur voor aanvang van de training kan de training worden afgelast, dit gebeurd middels een bericht in onze nieuwe groepsapp. Zorg dus dat je in de groepsapp zit!

Wij kunnen niet wachten tot het 16:00 uur is!

Update m.b.t. Corona virus

Laatste update 13-3-2020 07:00

Naar aanleiding van de persconferentie van Minister President Mark Rutte en de verscherpte maatregelen van het RIVM, NOC*NSF en de JBN besluiten wij dat per direct alle lessen komen te vervallen, dit tot de JBN ons anders adviseert. Wij houden jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, raadpleeg hiervoor de website.

We hopen zo snel mogelijk weer op de mat te staan!

jbn.nl/nieuws/maatregelen-coronavirus-en-consequenties-judo-aikido-en-jiujitsu

De Randori competitie en het Groot Tomoda toernooi in Beuningen zijn afgelast.