Over JOEY’S

” Bij vechtsport is respect en discipline van groot belang,

bij JOEY’S kun je er zeker van zijn dat iedereen zich veilig voelt.”

JOEY’S Judoschool & Kickboxing staat voor sportiviteit, discipline, respect en gezelligheid. Sporten is iets heel persoonlijks. Of je nu lid wordt om je fit te voelen of dat je meer zelfvertrouwen wilt krijgen, in mijn sportschool kun je diverse vechtsporten of conditionele sporten beoefenen. Het aanbod varieert van de vechstporten Judo, Kickboksen en Jiu jitsu tot het meer conditionele bootcamp en bokszaktraining.

Niveau

Zowel beginners, als meer gevorderden sporters zullen zich thuisvoelen in JOEY’S Judoschool. Als nieuwkomer krijg je coaching die jij nodig hebt om stap voor stap je persoonlijke doelen te halen. Ook voor de meer ervaren sporter is er voldoende uitdaging in de groepslessen.

Respect en discipline

Bij vechtsport is respect en discipline van groot belang, binnen mijn Judoschool kun je er zeker van zijn dat iedereen zich veilig voelt. De vechtsporten worden gestart en afgesloten met een oosterse groet. Deze groet is niet alleen uit respect naar eerdere beoefenaars en de Sensei, maar biedt ook ruimte om je hartslag te verlagen en even stil te staan bij de nieuwe technieken die je die les hebt geleerd.

Gecertificeerde trainers

De training worden voorgezeten door mijzelf, Joey van Rootselaar, Judoka 4e Dan.