Kickboksen

Bij JOEY’s  leer je stoten, trappen, incasseren en natuurlijk de techniek. Van beginner tot ervaren bokser en van jong tot oud. 

De vechtsport Kickboksen is populairder dan ooit, en met reden. Bij JOEY’s  leer je stoten, trappen, incasseren en natuurlijk de techniek. Van beginner tot ervaren bokser en van jong tot oud. De voordelen van kickboksen zijn niet alleen beperkt tot een goede conditie en boost van je zelfvertrouwen: je sport in groepsverband en respecteert elkaars grenzen. Om verantwoord aan de lessen te beginnen worden onderhandschoenen of wikkels aanbevolen en zijn scheenbeschermers, bitje en tok verplicht.

Wil jij ontdekken of deze sport bij jou past? Plan een gratis proefles in of ga van start met bokszaktraining: tijdens deze lessen kun je aan je conditie en techniek werken, maar hoef je zelf (nog) niet te incasseren. Meer informatie over bokszaktraining lees je hier.

Leeftijd

Kickboksen voor de jeugd is in de volgende groepen ingedeeld: 5 t/m 7 jaar, 8 t/m 12 jaar, 13 t/m 17 jaar en vanaf 18 jaar oud begint het kickboksen voor volwassenen.

Volg ons om op de hoogte te blijven!

Instagram

Instagram

Tot snel!
Wanneer kom jij langs om te
?