Over JOEY’s

P1088109
over JOEY's

JOEY’S staat voor sportiviteit, discipline, lachen, respect en gezelligheid. Sporten is iets heel persoonlijks. Of je nu sport om je fit te voelen of omdat je meer zelfvertrouwen wil krijgen, in onze sportschool kun je diverse vechtsporten of conditionele sporten beoefenen. Het aanbod varieert van de vechstporten Judo, Kickboksen en Jiu Jitsu tot het meer conditionele bootcamp en bokszaktraining.

01

Niveau

Zowel beginners, als meer gevorderde sporters zullen zich thuis voelen bij JOEY’S . Als nieuwkomer krijg je coaching die jij nodig hebt om stap voor stap je persoonlijke doelen te halen. Ook voor de meer ervaren sporter is er voldoende uitdaging tijdens de groepslessen.

02

Respect en discipline

Bij vechtsport is respect en discipline van groot belang.Iedereen moet zich veilig voelen. De vechtsporten worden gestart en afgesloten met een Oosterse groet. Deze groet is niet alleen uit respect naar eerdere beoefenaars en de Sensei, maar biedt ook ruimte om je hartslag te verlagen en even stil te staan bij de nieuwe technieken die je die les hebt geleerd.

03

Gecertificeerde trainers

De training worden geleid door mijzelf, Joey van Rootselaar, Judoka vierde Dan.

Sport Aanbod

Sportaanbod

Het is nog nooit zo leuk geweest om te sporten. Alleen of samen met je vrienden volg jij de leukste lessen bij JOEY’S!

Volg ons op instagram